Col·legi Sant Miquel dels Sants

El Col·legi Sant Miquel dels Sants, fundat l’any 1862, és una escola integrada que imparteix les etapes d’educació infantil (3-6 anys) i primària (7-12 anys), a elpetitmiquel, així com de secundària (13-16 anys) i batxillerat (17-18 anys) a Sant Miquel. Totes les etapes estan concertades amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i s”escolaritzen tres línies per nivell.

El Col·legi Sant Miquel dels Sants té per objecte l’educació d’acord amb els principis d’una escola catalana, cristiana, competent i democràtica. El centre promou les Humanitats, la Ciència, l’Art, la Internacionalitat i la Recerca, sempre des del compromís i el respecte cap a la comunitat. Des del Col·legi Sant Miquel dels Sants s’incentiven capacitats i responsabilitats que van més enllà de l’àmbit educatiu com la reflexió, la mentalitat oberta, la solidaritat, la comunicació, la integritat, la informació, la indagació, l’audàcia, l’equilibri i el pensament crític.

El Col·legi Sant Miquel dels Sants és una escola oberta als nens, als estudiants, a les famílies, a la ciutat de Vic i a la comarca d’Osona. És una escola oberta al saber. D’aquí que el centre ofereix propostes més enllà de l’educació formal. L’escola d’idiomes, l’escola de pares, l’escola d’estiu i l’Alumni en són un exemple. 

El Col·legi Sant Miquel dels Sants ha estat distingit amb el Segell d’Innovació Educativa SMART que identifica les escoles que impulsen la implementació de procediments innovadors a les aules com a mitjà per aconseguir l’excel·lència en tots els àmbits de formació dels estudiants. I és el primer centre de la Catalunya Central acreditat per impartir el Batxillerat Internacional® (IB®)

Més informació sobre l’escola aquí.