Certamen literari

Celebrar la diada de Sant Jordi amb uns jocs florals és una tradició a la nostra escola, tant a elpetitmiquel com a Sant Miquel dels Sants. 

Les classes de llengua són l’entorn idoni per inspirar les creacions literàries d’aquest certamen tan propi de la nostra escola. Mestres i professors fan de jurat i escullen textos, poemes, assajos… i ho mantenen en secret fins al dia del Certamen literari.

El nom dels guardonats és una incògnita que es desvetlla el dia del Certamen literari. Una trobada que aquest any es farà des de la distància, amb la mateixa il·lusió i el mateix entusiame.

Preneu nota!

Certamen literari d’elpetitmiquel (infantil i primària). Dimecres, 22 d’abril de 2020 a les 11.00h. Els 1rs premis es comunicaran en directe a través d’una trobada virtual. Compartirem l’enllaç per tal de poder-s’hi connectar!

Certamen literari de Sant Miquel dels Sants (secundària i batxillerat). Dijous, 23 d’abril de 2020 a les 11.30h. Els 1rs premis es donaran a conèixer a través d’un vídeo que el professorat de filologia ha preparat especialment per al Certamen. 

El jurat ens ha avançat que cada any els ho poseu més difícil per la qualitat i la creativitat de tots els treballs que s’han lliurat. Moltes felicitats a tots el que hi heu participat! ❤️🌹📖