La llegenda de Sant Jordi, la poesia recitada i els booktubers inauguren la Setmana de la Poesia

Aquest dilluns ja hem començat a rebre les primeres propostes per transformar la manera de representar la llegenda de Sant Jordi a la nostra escola. Els dibuixos, les disfresses i les pintures, entre d’altres creacions, agafen el relleu a la tradicional representació.

Tots plegats -cadascú des de casa seva- hem començat a gaudir de les primeres propostes de la Setmana de la Poesia. Hem pogut escoltar els primers Bon dia Poesia a càrrec dels nens i nenes de 1r de Primària; hem parat atenció al Booktubers de l’Anna Viñas i la Sara Corral de 3r de Secundària, i hem seguit les indicacions de la Marina Serrallonga, mestra d’arts plàstiques d’elpetitmiquel, per crear un drac i una rosa. També hem pogut fer una ullada a les recomanacions literàries que ens han fet arribar la Llibreria Anglada de Vic i la Biblioteca de la nostra escola a L’hora del llibre. En conjunt ha estat una primera Jornada que ens ha aplegat, amb molta il·lusió, al voltant de l’espai virtual Sant Jordi 2020-Setmana de la Poesia.

Durant tota la setmana aquest espai anirà compartint propostes. Demà continuarem amb una nova jornada que començarà a partir de les 9h del matí amb un nou Bon dia Poesia. En aquesta ocasió anirà a càrrec de Sara Roda i Marc Bassols de 4t de Primària que reciten un text de Glòria Fuertes. Dues hores més tard, podrem cantar i ballar acompanyats de Miquel Rojo i Enric Puigdesencs, músics d’elpetitmiquel, que han musicat alguns textos de Gianni Rodari, coincidint amb el centenari del naixement de l’escriptor italià. També tindrem un nou Booktuber protagonitzat per Mercè Martínez, mestra d’infantil d’elpetitmiquel, i a partir de les 18h us animem a fer una nova ullada a les recomanacions de llibres. Esperem que gaudiu tant de la Setmana de la Poesia com nosaltres! 📖❤️🌹

Recordeu!

Dimarts 21.04.20